Roger en Vira's verzameling miniatuurauto's                                                                                                                           E-mail: webmaster@toycars.be

Auteur.
 

Na het volgen van de avondcursus Internet en de basis van Frontpage, besloot ik, Roger, begin 2000 om een eigen website te maken. Het onderwerp was vlug gekozen namelijk onze verzameling miniatuurautootjes van Citroën en Renault. Na anderhalf jaar met deze site te werken, werd het tijd om deze volledig te vernieuwen.  Vooreerst dank aan het onderwijzend personeel van het avondonderwijs die mij in het Sint-Jozefscollege te Aarschot verscheidene zaken bijgebracht hebben welke me ontzettend geholpen hebben bij het maken van deze site. Tenslotte ook nog dank aan mijn kinderen Ben en Bo die me de tijd gegeven hebben om deze website ineen te knutselen.  Speciaal voor mijn dochter Bo die dikwijls de kleine lettertjes heeft gelezen die op de autootjes stonden.
Na het volgen van de cursus Dreamweaver in 2004 hadden wij de opdracht een website te maken waardoor we moesten bewijzen dat we de leerstof onder de knie hadden. Dit gaf me dan uiteindelijk de moed om heel onze website aanzienlijk uit te breiden en hem volledig te vernieuwen. Op dit moment is de site volledig afgewerkt. Heel onze verzameling staat momenteel online.